Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin ve Siverek Kaymakamı Sayın Hasan Ongu okulumuzu ziyaret ettiler.

Sayın Valimiz Abdullah Erin ilçemize bağlı Kalkankaya Mahallesi'nde bulunan Kore Gazisi Cuma Kök 'ü evinde ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Narlıkaya Mahallesi'ndeki  vatandaşlarıyla buluştuktan sonra okulumuza teşrif ederek öğrencilerimize hediyeler dağıtarak onlarla sohbet ederek öğrencimizin yüzünü güldürdüler.

Okulumuzu ziyaretlerinde Sayın Valimiz Abdullah Erin 'in yanı sira Siverek Kaymakamı Sayın Hasan Ongu , İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz,  İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mustafa Deniz de eşlik ederek okulumuza seref verdiler . Ziyaretlerinden ötürü Sayın Valimize ve Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz.

06-02-202106-02-2021

Kaynak: http://www.siverek.gov.tr/valimizsayinabdullaherin04022021tarihindeilcemizebaglikalkankayamahallesindekoregazimizcumakokuevindeziyaretetti